С удоволствие Ви представяме новото лице в треньорския състав на КПС „Победа“- Благовест Стоилов.
Благо е завършил средното си образование в 166-то ССУ „Васил Левски“ – гр.София. Понастоящем е студент в Националната спортна академия „Васил Левски“ със специалност „Треньор по плуване“.
Той притежава най-важните качества за един отличен треньор а именно: трудолюбие, мотивация, професионална подготовка и отношение.
Зад гърба си Благо има значителна спортно-състезателна дейност. Най-добрите му постижения са свързани основно с маратонското плуване и плуването в открити води, където е реализирал редица призови класирания, както в национални така и в международни състезания.
Пожелаваме на Благо много професионални успехи, както и успешно да предаде своя опит, знания и умения на възпитаниците си!


С удоволствие Ви представяме Никола Саватинов – новото лице в треньорския екип на КПС „Победа“.
Никола е завършил средното си образование в ССУ „Васил Левски“ в гр. Пловдив. Понастоящем е студент в Националната спортна академия „Васил Левски“ със специалност „Треньор по плуване“. Той е амбициозен, много мотивиран и изключително добре професионално подготвен. Никола също така има зад гърба си внушителна спортно-състезателна дейност и страхотни резултати.
През 2018 г. става Национален шампион на България в дисциплината 1500 метра свободен стил при мъжете. През последните години той успя да затвърди името си като един от най-успешните български плувци в откритите води.

Ето само една малка част от неговите постижения:

  • 2-ро място на 400м св. стил за мъже през 2018г.
  • 2-ро място на 800м св. стил за мъже през 2018
  • 3-то място през 2018 и 2019г. на плувния маратон Галата-Варна
  • 1-во място за плувен маратон Несебър през 2019г.
  • 10-то място на Световна купа по плувен маратон на Охридското езеро
  • 2 пъти покрит норматив за световна купа по плувен маратон

За нас е огромна радост, че Никола ще има възможност да сподели и предаде на възпитаниците си своя опит, знания и умения в плувния спорт!


С удоволствие Ви представяме новото лице в треньорския състав на нашия Клуб, а именно Георги Власев. Той е треньор с дългогодишен опит и огромен стаж в треньорката професия. Започва професионалния си път в далечната 1965 година в град Бургас. Многобройни са постиженията му в плувните дисциплини, където има покрит норматив за „Майстор на спорта“ в дистанцията от 30 км. В работата си с децата, г-н Власев се отличава с изключителен професионализъм, всеотдайност и търпение. Доказателство за това са уважението и благодарността с която многобройните му възпитаници се отнасят към него. Но нека да видим как г-н Власев представя себе си в следващите редове:

Аз съм Георги Власев. Като треньор по плуване работя от 1974 г.
През 1976 г завърших треньорска школа по плуване и водна топка.
През пролетта на 1977 изкарах курс водно спасяване. През 1992 г завърших с магистратура Национална спортна академия „Васил Левски“ със специалност Учител по физическо възпитание и треньор по плуване. От есента на 1993 г до 2018 г – 25 г работех основно като учител по физическо възпитание в Механотехникума в Бургас, наречен по-късно ПГМЕЕ.

В плуването от декември 1974 г до 1993 г работех за Плувен Клуб „Черноморец-Бургас“. От 1993 г до 2010 г работех за Плувен Клуб „Бриз- Бургас“ От 2010 г до 2015 г работех самостоятелно, като квалифициран придружител на деца. От 2015 г до края на 2019 г работех за клуб КВС Бургас, където обучавах деца и за отбора по водна топка. При тях водих обучение до есента на 2022 г.

От м.март 2023 г съм част от екипа на Клуб по плувни спортове „Победа“. Навсякъде съм бил полезен с опита си и хилядите научени да плуват деца.

Пожелаваме на г-н Георги Власев още много професионални успехи, както и още дълги години успешно да предава своя огромен опит, знания и умения на възпитаниците си!